Mantelimaidon kuitu/sakka jäämistä voi valmistaa vaikka näitä herkkuja.
Pohjana käytin cantuccini ohjetta.
Mantelikorppuja
3 kananmunaa
300 g mantelijahoa/ mantelimaidon teosta jäänyttä mantelikuitua
100 g sulatettua voita
200 g riisijauhoja
200g kookosjauhoja
300 g luomu intiaanisokeria/ruokosokeria
1 tl leivinjauhetta
2tl luomu vanilijasokeria
2tl kanelia
1tl kardemummaa
ripaus hienonnettua maldonsuolaa
Päälle kuivattuja karpaloita ja raakakaakaonibsejä
Sekoita aineet taikinaksi.
Leivo
leivinpaperille taikinasta tankoja ja painele ne littanoiksi n. 0,5cm
paksuisiksi. Jätä reilut välit. Minulla taikinasta tuli kolme tankoa.
ripottele päälle kaakaonibsit ja kuivatut karpalot
Paista 170C uunissa n. 25 min.
Ota pelti uunista ja leikkaa tangot 1,5 cm vinoviipaleiksi.
Käännä ja laita uuniin vielä Kuivumaan n.10-15 minuutiksi
0 kommenttia :
Lähetä kommentti
Kiitos Ihanasta kommentistasi!