Nyt syntyi sellainen mössö jota tullaan tekemään meillä varmasti usein. Toistaiseksi sitä on testattu kakun välissä, piirakan päällä, marjojen kera ja sellaisenaan! Sekaan sopii melkein kaikki hapanmaitotuotteet.
Valkosuklaapistaasimousse
200g mascarpone
200g rahka / vanilja skyr / turkkilainenjugurtti (tai sekaisin kaikkia hiukan)
150g pistaasipähkinöitä hienoksi rouhittuna
200g sulatettua valkosuklaata
2tl vaniljajauhetta
Kaikki sekaisin ja jääkaappiin pariksi tunniksi maustumaan.
Nam! ...tuopa kuulostaakin erittäin hyvältä. Täytyykin kokeilla.
VastaaPoistaKannatan:)
PoistaKuulostaa hyvältä, onko vaniljajauhe vaniljakreemijautetta vai esim. vaniljatomusokeria?
VastaaPoistaHei. Ei kumpakaan vaan luomu vanilja jauhetta. Eli siis aitoa vaniljaa jauheena. Myydään ihan meidän lähikaupassakin. Sellaista mustaa jauhetta.
Poista