Valkosuklaa-pistaasivaahto

6/30/2013



Nyt syntyi sellainen mössö jota tullaan tekemään meillä varmasti usein. Toistaiseksi sitä on testattu kakun välissä, piirakan päällä, marjojen kera ja sellaisenaan!  Sekaan sopii melkein kaikki hapanmaitotuotteet.

Valkosuklaapistaasimousse

200g  mascarpone
200g  rahka / vanilja skyr / turkkilainenjugurtti (tai sekaisin kaikkia hiukan)
150g pistaasipähkinöitä hienoksi rouhittuna
200g sulatettua valkosuklaata
2tl vaniljajauhetta

Kaikki sekaisin ja jääkaappiin pariksi tunniksi maustumaan.

4 kommenttia :

  1. Nam! ...tuopa kuulostaakin erittäin hyvältä. Täytyykin kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa hyvältä, onko vaniljajauhe vaniljakreemijautetta vai esim. vaniljatomusokeria?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei. Ei kumpakaan vaan luomu vanilja jauhetta. Eli siis aitoa vaniljaa jauheena. Myydään ihan meidän lähikaupassakin. Sellaista mustaa jauhetta.

      Poista

Kiitos Ihanasta kommentistasi!

 

URBAANI LUSIKKA All rights reserved © Blog Milk