Paistetut Kanttarellit

8/01/2013

Kohta on sieni sesonki kukkeimmillaan. Täytyy myöntää etten liiemmin ole sienien ystävä. Ehkä kerran vuoteen jaksan yhdet voissa paistetut kantterellit syödä ja se päivä oli tänään.

Paistetut kanttarellit (2 hengelle)

200g kokonaisia kanttarelleja
30g voita
1rkl öljyä
maldon suolaa
mustapippuria myllystä
1 tl raastettua sitruunankuorta 
1 pieni kourallinen silputtua kirveliä


Kuumenna rasvat pannulla. Sekoittele kanttarelleja reilu 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.  
Sekoita valmiiden kanttarellien joukkoon kirveli ja sitruunankuori. Tarjoile esim. riisin kanssa.

1 kommenttia :

  1. Nam. Oma suosikkini kantarellien kanssa on curry. Voi kuulostaa hassulta, mutta oikeasti vain korostaa niiden makua javäriä. Aiai, täytyykin varmaan viikonlopuksi käydä sienitorilla..

    Ihanaa elokuun alkua :-)

    Maiju

    VastaaPoista

Kiitos Ihanasta kommentistasi!

 

URBAANI LUSIKKA All rights reserved © Blog Milk